Cum mă deconectez?
Încheiați sesiunea pe acest dispozitiv.
Unde îl găsiți
Partea de jos a meniului lateral, sub numele dvs. (fiecare ecran după conectare)
Deschideți acest ecranEtape
- Priviți în partea de jos a meniului lateral, sub numele dvs. și controalele de mod și limbă.
- Apăsați „Deconectare”.
- Reveniți la pagina principală. Autentificați-vă din nou când aveți nevoie.
Depanare
Nu găsesc Deconectare pe telefon
Meniul lateral este ascuns pe ecrane înguste, precum telefoanele, iar bara de jos nu are buton de deconectare. Deschideți aplicația într-o fereastră mai largă (de exemplu pe un computer sau o tabletă) pentru a vă deconecta.
Sfaturi
- Deconectarea nu schimbă nicio setare; modul, limba și preferințele dvs. sunt păstrate.
Bine de știut
- Deconectarea încheie sesiunea doar în acest browser.
Ghiduri practice conexe
- Cum mă autentific? Deschideți-vă spațiul de lucru cu adresa de e-mail și parola.
- Cont Vedeți cu ce adresă de e-mail sunteți conectat, schimbați adresa respectivă sau ștergeți-vă contul.
- Cum îmi șterg contul? Ștergeți definitiv contul dvs. de conectare. O organizație în care sunteți singurul membru este închisă odată cu el.