Alle handleidingen
› Instellingen
› Account
Hoe wissel ik naar een andere werkruimte?
Als je tot meer dan één werkruimte behoort, kies je welke elk scherm toont.
Waar u het vindt
Onderaan de zijbalk, onder je naam (elk scherm na het inloggen)
Dit scherm openen
Stappen
Open onderaan de zijbalk, onder je naam, de werkruimtelijst (schermlezers kondigen hem aan als “Klant”). Kies de werkruimte waarin je wilt werken. De pagina wordt opnieuw geladen. Elk scherm toont nu de gekozen werkruimte.
Instellingen op dit scherm
Instelling Wat het doet Standaard
Klant De werkruimte waarvan je gesprekken, lijnen, contacten en instellingen ziet. —
Problemen oplossen
Ik zie de lijst niet Hij verschijnt alleen als je tot meer dan één werkruimte behoort. Met één werkruimte valt er niets te wisselen.
Handige tipsNiet-opgeslagen wijzigingen gaan verloren als de pagina opnieuw laadt, dus sla eerst op.
Goed om te wetenDe lijst staat in de zijbalk, die op smalle schermen zoals telefoons is verborgen.
Gerelateerde handleidingen
Vraag Synthia naar deze handleiding
Stel uw vraag in uw eigen woorden. Synthia antwoordt alleen op basis van deze handleiding en linkt naar de stappen. Staat het er niet in, dan zegt ze dat.
日本語 English 中文 한국어 Español Français Deutsch Português Italiano Nederlands Polski Русский Українська Čeština Slovenčina Hrvatski Български Română Ελληνικά Svenska Dansk Suomi Türkçe العربية हिन्दी தமிழ் Bahasa Indonesia Bahasa Melayu Filipino
Deze pagina delen
Taal van de link
日本語 English 中文 한국어 Español Français Deutsch Português Italiano Nederlands Polski Русский Українська Čeština Slovenčina Hrvatski Български Română Ελληνικά Svenska Dansk Suomi Türkçe العربية हिन्दी தமிழ் Bahasa Indonesia Bahasa Melayu Filipino
Link kopiëren
Chat-apps en sociale netwerken (LINE, Slack, X, Facebook, iMessage…) maken één voorbeeld per link, in de taal van de link — niet in de taal van elke lezer. Wilt u een voorbeeld in de taal van uw lezer, kopieer dan de link in die taal.