Slet et stemmeaftryk, eller registrér tilbagetrukket samtykke
Fjern en persons stemmeaftryk, eller registrér, at personen har trukket sit samtykke tilbage.
Hvor du finder det
Stemme › Stemmeprofiler
Åbn denne skærm
Trin
- Åbn Stemme › Stemmeprofiler i sidemenuen.
- Find personen i profiltabellen.
- For at beholde profilen, men fjerne stemmen, trykker du på Slet stemmeaftryk og bekræfter.
- Hvis personen har trukket sit samtykke tilbage, trykker du på Samtykke trukket tilbage og bekræfter: stemmeaftrykket og profilen slettes med det samme.
- Tjek Samtykkeregistreringer nederst: datoen for tilbagekaldelsen og datoen for sletning af stemmeaftrykket gemmes.
Indstillinger på denne skærm
| Indstilling | Hvad den gør | Standard |
|---|---|---|
| Slet stemmeaftryk | Sletter stemmeaftrykket. Navnet og samtykkeregistreringen bliver. | — |
| Samtykke trukket tilbage | Registrerer tilbagekaldelsen og sletter stemmeaftrykket og profilen. | — |
| Samtykkeregistreringer | For, Registreret af, Givet, Tilbagekaldt, Stemmeaftryk slettet. | — |
Tip
- Stemmeaftryk gemmes, indtil du sletter dem, eller samtykket trækkes tilbage.
Godt at vide
- Kun arbejdsområdets ansvarlige ser disse knapper.