Ștergeți o amprentă vocală sau înregistrați retragerea consimțământului

Eliminați amprenta vocală a unei persoane sau înregistrați faptul că și-a retras consimțământul.

Unde îl găsiți

Voce › Profiluri vocale

Deschideți acest ecran
Pagina Profiluri vocale: starea configurării, tabelul de profiluri cu butoanele lor, Ce se stochează și Setări de recunoaștere

Etape

  1. În bara laterală, deschideți Voce › Profiluri vocale.
  2. Găsiți persoana în tabelul de profiluri.
  3. Pentru a păstra profilul, dar a elimina vocea, apăsați Șterge amprenta vocală și confirmați.
  4. Dacă persoana și-a retras consimțământul, apăsați Consimțământ retras și confirmați: amprenta vocală și profilul sunt șterse imediat.
  5. Verificați Înregistrări ale consimțământului din partea de jos: se păstrează data retragerii și data ștergerii amprentei vocale.

Setările de pe acest ecran

SetareCe faceImplicit
Șterge amprenta vocalăȘterge amprenta vocală; numele și înregistrarea consimțământului rămân.—
Consimțământ retrasÎnregistrează retragerea și șterge amprenta vocală și profilul.—
Înregistrări ale consimțământuluiPentru, Înregistrat de, Acordat, Retras, Amprenta vocală a fost ștearsă.—

Sfaturi

  • Amprentele vocale se păstrează până când le ștergeți sau până când consimțământul este retras.

Bine de știut

  • Doar responsabilii spațiului de lucru văd aceste butoane.

Ghiduri practice conexe

Începeți gratuit Acasă