Miten poistan tilini?
Poista kirjautumisesi pysyvästi. Organisaatio, jossa olet ainoa jäsen, suljetaan sen mukana.
Mistä sen löytää
⚙️ Asetukset › Tili (Täysi tila) · 🏠 Perusasiat › Tili (Yksinkertainen tila) › Poista tili
Avaa tämä näkymä
Vaiheet
- Avaa “Tili” ja vieritä kohtaan “Poista tili”.
- Kirjoita salasanasi kenttään “Nykyinen salasana”.
- Kirjoita DELETE kenttään “Kirjoita DELETE vahvistaaksesi”.
- Paina “Poista tilini”. Sinut kirjataan ulos ja viedään kirjautumissivulle.
Tämän näkymän asetukset
| Asetus | Mitä se tekee | Oletus |
|---|---|---|
| Nykyinen salasana | Nykyinen salasanasi sen todistamiseksi, että kyseessä olet sinä. | — |
| Kirjoita DELETE vahvistaaksesi | Sana DELETE isoilla kirjaimilla; mikä tahansa muu pysäyttää poiston. | — |
Vianmääritys
Se pyytää kirjoittamaan DELETE
“Kirjoita DELETE vahvistaaksesi, että haluat poistaa tämän tilin pysyvästi.” Kirjoita DELETE täsmälleen isoilla kirjaimilla ja paina painiketta uudelleen.
Siinä lukee, että olen ainoa omistaja
Viesti alkaa “Olet organisaation … ainoa omistaja”. Kyseisessä organisaatiossa on yhä muita jäseniä, joten tee ensin joku toinen omistajaksi (järjestelmänvalvoja tekee tämän kohdassa Järjestelmänvalvoja › Tiimi ja roolit) ja poista sitten tilisi.
Siinä lukee, että salasana on väärä
“Salasana on väärä.” Kirjoita salasana, jolla kirjaudut sisään.
Vinkit
- Jos haluat vain lopettaa työskentelyn toistaiseksi, “Kirjaudu ulos” sen sijaan.
Hyvä tietää
- Poistoa ei voi perua. Kirjautumisesi lakkaa toimimasta heti.
- Organisaatiot, joiden ainoa omistaja olet ja joissa ei ole muita jäseniä, suljetaan. Muiden jäsenten tietoja ei pyyhitä täältä.
- Vain luku -esittelytiliä ei voi poistaa.