Jak usunąć konto?

Trwale usuń swoje logowanie. Organizacja, w której jesteś jedynym członkiem, zostaje zamknięta razem z nim.

Gdzie to znaleźć

⚙️ Ustawienia › Konto (Tryb pełny) · 🏠 Najważniejsze › Konto (Tryb prosty) › Usuń konto

Otwórz ten ekran
Formularz usuwania konta u dołu strony Konto.

Kroki

  1. Otwórz „Konto” i przewiń do „Usuń konto”.
  2. Wpisz hasło w polu „Obecne hasło”.
  3. Wpisz DELETE w polu „Wpisz DELETE, aby potwierdzić”.
  4. Naciśnij „Usuń moje konto”. Zostaniesz wylogowany i przeniesiony na stronę logowania.

Ustawienia na tym ekranie

UstawienieCo robiDomyślne
Obecne hasłoTwoje obecne hasło, aby potwierdzić, że to Ty.—
Wpisz DELETE, aby potwierdzićSłowo DELETE wielkimi literami; cokolwiek innego zatrzymuje usuwanie.—

Rozwiązywanie problemów

Prosi mnie o wpisanie DELETE

„Wpisz DELETE, aby potwierdzić trwałe usunięcie tego konta.” Wpisz dokładnie DELETE wielkimi literami i ponownie naciśnij przycisk.

Pojawia się informacja, że jestem jedynym właścicielem

Komunikat zaczyna się od „Jesteś jedynym właścicielem …”. Ta organizacja ma jeszcze innych członków, więc najpierw uczyń kogoś innego właścicielem (robi to administrator w Administrator › Zespół i role), a potem usuń swoje konto.

Pojawia się informacja, że hasło jest błędne

„Nieprawidłowe hasło.” Wpisz hasło, którym się logujesz.

Wskazówki

  • Jeśli chcesz tylko na razie przestać pracować, zamiast tego użyj „Wyloguj”.

Warto wiedzieć

  • Usunięcia nie można cofnąć. Logowanie przestaje działać natychmiast.
  • Organizacje, których jesteś jedynym właścicielem, bez innych członków, zostają zamknięte. Dane innych członków nie są stąd usuwane.
  • Konta demo tylko do odczytu nie można usunąć.

Powiązane instrukcje

Zacznij za darmo Strona główna