Επιλέξτε τι μαθαίνει και μοιράζεται ο βοηθός πράκτορας

Ενεργοποιήστε την εκμάθηση από κλήσεις και αποφασίστε αν οι σημειώσεις χρειάζονται την έγκρισή σας και για ποιον χρησιμοποιούνται.

Πού θα το βρείτε

Πράκτορες AI › Βοηθός πράκτορας › Εκμάθηση από κλήσεις

Άνοιγμα αυτής της οθόνης
Βοηθός πράκτορας σε υπολογιστή: τα τέσσερα πλήθη, το πάνελ Εκμάθηση από κλήσεις με τους διακόπτες του και ο πίνακας σημειώσεων στις καρτέλες Σε χρήση, Περιμένουν εσάς και Ξεχασμένες.

Βήματα

  1. Ανοίξτε Πράκτορες AI › Βοηθός πράκτορας και επιλέξτε τον πράκτορα AI.
  2. Τσεκάρετε το Εκμάθηση από κλήσεις.
  3. Αφήστε το Χρήση νέων σημειώσεων χωρίς να με ρωτά απενεργοποιημένο αν κάθε σημείωση πρέπει να περιμένει την έγκρισή σας.
  4. Αφήστε το Κοινή χρήση όσων μαθαίνει με όλους τους καλούντες απενεργοποιημένο ώστε κάθε σημείωση να μένει για τον καλούντα από τον οποίο προήλθε· τσεκάρετε το Κοινή χρήση και στοιχείων επικοινωνίας μόνο αν οι κοινές σημειώσεις μπορούν να περιέχουν διευθύνσεις email και αριθμούς τηλεφώνου.
  5. Διαβάστε το πλαίσιο κάτω από τους διακόπτες, που λέει τι σημαίνουν συνολικά οι επιλογές σας, και μετά πατήστε Αποθήκευση.

Ρυθμίσεις αυτής της οθόνης

ΡύθμισηΤι κάνειΠροεπιλογή
Εκμάθηση από κλήσειςΑπενεργοποιημένο από προεπιλογή. Η ενεργοποίηση αλλάζει το τι κάνει ο πράκτορας με μια κλήση, όχι μόνο πώς ακούγεται.Ανενεργό
Χρήση νέων σημειώσεων χωρίς να με ρωτάΑνενεργό: κάθε νέα σημείωση περιμένει στο Περιμένουν εσάς. Τίποτα ανέγκριτο δεν χρησιμοποιείται σε απάντηση.Ανενεργό
Κοινή χρήση όσων μαθαίνει με όλους τους καλούντεςΑνενεργό (προτείνεται): μια σημείωση χρησιμοποιείται μόνο για τον δικό της καλούντα. Ενεργό: ωφελείται κάθε καλών. Σημειώσεις με διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου ή ταχυδρομική διεύθυνση κρατούνται αυτόματα πίσω.Ανενεργό
Κοινή χρήση και στοιχείων επικοινωνίαςΑφορά μόνο διευθύνσεις email και αριθμούς τηλεφώνου, που κρατούνται πίσω από προεπιλογή.Ανενεργό

Συμβουλές

  • Όταν ενεργοποιείτε την κοινή χρήση, ενημερώνεστε πόσες σημειώσεις μοιράστηκαν και πόσες κρατήθηκαν πίσω ως υπερβολικά προσωπικές. Η απενεργοποίησή της τις επιστρέφει στους καλούντες τους.
  • Με ενεργές και την κοινή χρήση και την αυτόματη χρήση, ένα λάθος στοιχείο από έναν καλούντα μπορεί να επαναληφθεί στον επόμενο μέχρι να το αφαιρέσετε.

Καλό να γνωρίζετε

  • Μόνο οι επόπτες μπορούν να αλλάξουν τους διακόπτες.
  • Κωδικοί πρόσβασης, αριθμοί καρτών και κλειδιά API δεν μοιράζονται ποτέ.

Σχετικοί οδηγοί

Ξεκινήστε δωρεάν Αρχική