Meddelelser ved login og tilmelding og hvad du skal gøre

Forstå hver meddelelse, login- og tilmeldingssiderne kan vise, og kom ind.

Hvor du finder det

Forside › Log ind (/login)

Åbn denne skærm
En fejlmeddelelse over loginformularen.

Trin

  1. Læs meddelelsen i boksen over formularen.
  2. Find de samme ord nedenfor, og følg svaret.
  3. Prøv igen, eller brug “Glemt adgangskode?”, hvis det er adgangskoden, der er problemet.

Fejlfinding

“Forkert e-mail eller adgangskode.”

Tjek adressen og adgangskoden (“Vis” hjælper), eller nulstil adgangskoden.

“For mange forsøg. Prøv igen om lidt.”

For mange forsøg på kort tid. Vent lidt, før du prøver igen.

“Denne konto er deaktiveret.”

Kontoen er blevet slået fra. Spørg en administrator af dit workspace.

“Login er ikke tilladt fra dette netværk.”

Dit workspace tillader kun login fra bestemte netværk. Log ind fra et tilladt netværk, eller spørg din administrator.

“Din organisation er suspenderet. Kontakt support for at genoprette adgangen.”

Din organisation er suspenderet. Kontakt support for at genoprette den.

“Dette bekræftelseslink er udløbet eller allerede brugt. Bed om et nyt.”

Bekræftelseslinket er gammelt. Angiv din e-mail, og tryk på “Send linket igen”.

“Dette nulstillingslink er udløbet eller allerede brugt.”

Nulstillingslinket er gammelt. Tryk på “Bed om et nyt link”.

“E-mail kan ikke sendes lige nu. Ingen besked blev sendt. Prøv igen, når udgående e-mail er tilgængelig.”

Udgående e-mail er ikke tilgængelig i øjeblikket, så intet blev sendt. Prøv igen senere.

“Brug en adgangskode på mindst 8 tegn.”

Brug en adgangskode på mindst 8 tegn.

“Den e-mailadresse ser ikke rigtig ud.”

Tjek adressen for tastefejl.

Tip

  • I appen betyder “Din session udløb. Log ind igen.” blot, at du skal logge ind igen.

Godt at vide

  • Af sikkerhedshensyn siger siderne aldrig, om en adresse har en konto.

Relaterede vejledninger

Kom gratis i gang Hjem