Защо настройка е заключена с „Надградете плана си“?

Настройка, която планът ви не включва, остава на екрана, в сиво, с бутон „Надградете плана си“ върху нея.

Къде да го намерите

На екрана със заключената настройка, например настройките на телефонна линия

Отвори този екран
Настройка в сиво с картата „Надградете плана си“ върху нея.

Стъпки

  1. Заключена настройка е в сиво и показва „Вашият план не включва това. Надградете плана си, за да го използвате.“
  2. Под нея е посочен най-евтиният план, който включва настройката, например „Налично от плана …“.
  3. Натиснете „Надградете плана си“, за да отворите „План и опции“.
  4. Собственик или администратор натиска „Заявка за този план“ на този план; настройката се отключва, след като операторът одобри промяната.

Отстраняване на проблеми

Записът е отказан със същото съобщение

Сървърът проверява и плана ви и отказва заключена настройка с „Вашият план не включва това. Надградете плана си, за да го използвате.“ Първо сменете плана.

Съвети

  • Днес заключването обхваща настройките на телефонна линия (превключвателя на AI агента, работното време, към кого да се свързва, езика на разговора и запазените номера за прехвърляне) за план без приемане на обаждания.

Добре е да знаете

  • Ако планът ви не може да се прочете, нищо не се показва заключено по догадка.

Свързани ръководства

Започни безплатно Начало