Dlaczego ustawienie jest zablokowane z napisem „Przejdź na wyższy plan”?

Ustawienie, którego Twój plan nie obejmuje, pozostaje na ekranie wyszarzone, z przyciskiem „Przejdź na wyższy plan” na wierzchu.

Gdzie to znaleźć

Na ekranie z zablokowanym ustawieniem, na przykład w ustawieniach linii telefonicznej

Otwórz ten ekran
Wyszarzone ustawienie z kartą Przejdź na wyższy plan na wierzchu.

Kroki

  1. Zablokowane ustawienie jest wyszarzone i pokazuje „Twój plan nie obejmuje tej funkcji. Przejdź na wyższy plan, aby z niej korzystać.”
  2. Pod nim podany jest najtańszy plan, który zawiera to ustawienie, na przykład „Dostępne od planu …”.
  3. Naciśnij „Przejdź na wyższy plan”, aby otworzyć „Plan i opcje”.
  4. Właściciel lub administrator naciska „Złóż wniosek o ten plan” przy tym planie; ustawienie odblokuje się po zatwierdzeniu zmiany przez operatora.

Rozwiązywanie problemów

Zapis jest odrzucany z tym samym komunikatem

Serwer także sprawdza Twój plan i odrzuca zablokowane ustawienie komunikatem „Twój plan nie obejmuje tej funkcji. Przejdź na wyższy plan, aby z niej korzystać.” Najpierw zmień plan.

Wskazówki

  • Obecnie blokada obejmuje ustawienia linii telefonicznej (przełącznik agenta AI, godziny pracy, kogo łączyć, język rozmowy i zapisane numery przekazania) dla planu bez odbierania połączeń.

Warto wiedzieć

  • Jeśli nie można odczytać Twojego planu, nic nie jest pokazywane jako zablokowane na podstawie domysłu.

Powiązane instrukcje

Zacznij za darmo Strona główna