De ce este o setare blocată cu „Treceți la un plan superior”?

O setare pe care planul dvs. nu o include rămâne pe ecran, estompată, cu un buton „Treceți la un plan superior” peste ea.

Unde îl găsiți

Pe ecranul cu setarea blocată, de exemplu setările unei linii telefonice

Deschideți acest ecran
O setare estompată cu cardul Treceți la un plan superior peste ea.

Etape

  1. O setare blocată este estompată și afișează „Planul dvs. nu include această funcție. Treceți la un plan superior pentru a o folosi.”
  2. Sub ea este numit cel mai ieftin plan care include setarea, de exemplu „Disponibil începând cu planul …”.
  3. Apăsați „Treceți la un plan superior” pentru a deschide „Plan și opțiuni”.
  4. Un proprietar sau administrator apasă „Solicită acest plan” pe acel plan; setarea se deblochează după ce operatorul aprobă schimbarea.

Depanare

Salvarea este refuzată cu același mesaj

Serverul verifică și el planul dvs. și refuză o setare blocată cu „Planul dvs. nu include această funcție. Treceți la un plan superior pentru a o folosi.” Schimbați mai întâi planul.

Sfaturi

  • Astăzi blocarea acoperă setările unei linii telefonice (comutatorul agentului AI, programul de lucru, către cine se transferă, limba apelului și numerele de transfer salvate) pentru un plan fără preluarea apelurilor.

Bine de știut

  • Dacă planul dvs. nu poate fi citit, nimic nu este afișat blocat pe presupuneri.

Ghiduri practice conexe

Începeți gratuit Acasă