Bekræft, annullér eller flyt en booking via et link

Slået fra, indtil en operatør slår det til

Det ser kunden, når de åbner linket i en påmindelse: bekræft, annullér eller flyt bookingen i ét trin.

Hvor du finder det

Bookinglink fra en påmindelse (/b/…)

Trin

  1. Kunden åbner linket fra påmindelsesbeskeden.
  2. De ser ydelsen, dato og tidspunkt samt varigheden.
  3. De trykker på “Bekræft dette tidspunkt” eller “Annullér”.
  4. For at flytte den vælger de et tidspunkt under “Flyt det til et andet tidspunkt” og trykker på “Flyt det”.
  5. Ændringen vises i 📞 Opkald › Kalender: bekræftet, annulleret eller tilbage til Afventer.

Indstillinger på denne skærm

IndstillingHvad den gørStandard
Bekræft dette tidspunktMarkerer bookingen som bekræftet.—
AnnullérAnnullerer bookingen og stopper dens planlagte påmindelser.—
Flyt det til et andet tidspunktTidspunkter, der tilbydes for den samme ydelse.—

Fejlfinding

Der står “Det link er ikke gyldigt. Det kan være blevet erstattet af en nyere påmindelse.”

En nyere påmindelse har erstattet linket. Brug linket i den seneste besked.

Der står “Den tid er lige blevet taget. Vælg venligst en anden.”

En anden tog det tidspunkt først; vælg et andet.

Tip

  • Et link, der ender på ?a=confirm eller ?a=cancel, udfører handlingen, så snart det åbnes.

Godt at vide

  • Påmindelser med dette link sendes via sms, som er slået fra, indtil en operatør slår det til.
  • En flyttet booking går tilbage til Afventer, indtil den bekræftes igen.

Relaterede vejledninger

Kom gratis i gang Hjem