Επιβεβαίωση, ακύρωση ή μετακίνηση κράτησης από σύνδεσμο

Απενεργοποιημένο μέχρι να το ενεργοποιήσει ένας διαχειριστής

Τι βλέπει ο πελάτης όταν ανοίγει τον σύνδεσμο μιας υπενθύμισης: επιβεβαιώνει, ακυρώνει ή μετακινεί την κράτησή του σε ένα βήμα.

Πού θα το βρείτε

Σύνδεσμος κράτησης από υπενθύμιση (/b/…)

Βήματα

  1. Ο πελάτης ανοίγει τον σύνδεσμο από το μήνυμα υπενθύμισης.
  2. Βλέπει την υπηρεσία, την ημερομηνία και ώρα και τη διάρκεια.
  3. Πατά «Επιβεβαιώστε αυτή την ώρα» ή «Ακύρωση».
  4. Για μετακίνηση, επιλέγει ώρα στο «Μετακινήστε το σε άλλη ώρα» και πατά «Μετακινήστε το».
  5. Η αλλαγή εμφανίζεται στο 📞 Κλήσεις › Ημερολόγιο: επιβεβαιωμένη, ακυρωμένη ή ξανά σε Εκκρεμεί.

Ρυθμίσεις αυτής της οθόνης

ΡύθμισηΤι κάνειΠροεπιλογή
Επιβεβαιώστε αυτή την ώραΣημειώνει την κράτηση ως επιβεβαιωμένη.—
ΑκύρωσηΑκυρώνει την κράτηση και σταματά τις προγραμματισμένες υπενθυμίσεις της.—
Μετακινήστε το σε άλλη ώραΔιαθέσιμες ώρες για την ίδια υπηρεσία.—

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Εμφανίζεται «Αυτός ο σύνδεσμος δεν είναι έγκυρος. Μπορεί να έχει αντικατασταθεί από νεότερη υπενθύμιση.»

Μια νεότερη υπενθύμιση αντικατέστησε τον σύνδεσμο. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο από το πιο πρόσφατο μήνυμα.

Εμφανίζεται «Αυτή η θέση μόλις καταλήφθηκε. Επιλέξτε άλλη.»

Κάποιος άλλος πρόλαβε αυτή την ώρα· επιλέξτε άλλη.

Συμβουλές

  • Ένας σύνδεσμος που τελειώνει σε ?a=confirm ή ?a=cancel εκτελεί την ενέργεια μόλις ανοίξει.

Καλό να γνωρίζετε

  • Οι υπενθυμίσεις με αυτόν τον σύνδεσμο στέλνονται με SMS, που είναι απενεργοποιημένο μέχρι να το ενεργοποιήσει ένας διαχειριστής πλατφόρμας.
  • Μια κράτηση που μετακινήθηκε επιστρέφει σε Εκκρεμεί μέχρι να επιβεβαιωθεί ξανά.

Σχετικοί οδηγοί

Ξεκινήστε δωρεάν Αρχική