Varauksen vahvistaminen, peruminen tai siirtäminen linkistä

Pois päältä, kunnes operaattori ottaa sen käyttöön

Mitä asiakas näkee avatessaan muistutuksen linkin: varauksen vahvistaminen, peruminen tai siirtäminen yhdellä kertaa.

Mistä sen löytää

Varauslinkki muistutuksesta (/b/…)

Vaiheet

  1. Asiakas avaa muistutusviestin linkin.
  2. Hän näkee palvelun, päivän ja kellonajan sekä keston.
  3. Hän painaa “Vahvista tämä aika” tai “Peruuta”.
  4. Siirtääkseen varauksen hän valitsee ajan kohdasta “Siirrä se toiseen aikaan” ja painaa “Siirrä se”.
  5. Muutos näkyy kohdassa 📞 Puhelut › Kalenteri: vahvistettu, peruttu tai palautettu tilaan Odottaa.

Tämän näkymän asetukset

AsetusMitä se tekeeOletus
Vahvista tämä aikaMerkitsee varauksen vahvistetuksi.—
PeruutaPeruu varauksen ja pysäyttää sen jonossa olevat muistutukset.—
Siirrä se toiseen aikaanSaman palvelun tarjolla olevat ajat.—

Vianmääritys

Näkyy “Kyseinen linkki ei ole voimassa. Se on saatettu korvata uudemmalla muistutuksella.”

Uudempi muistutus korvasi linkin. Käytä viimeisimmän viestin linkkiä.

Näkyy “Kyseinen aika on juuri varattu. Valitse toinen.”

Joku muu ehti varata ajan ensin; valitse toinen.

Vinkit

  • Linkki, joka päättyy ?a=confirm tai ?a=cancel, tekee toiminnon heti avattaessa.

Hyvä tietää

  • Tämän linkin sisältävät muistutukset lähtevät tekstiviestinä, joka on pois päältä, kunnes ylläpitäjä ottaa sen käyttöön.
  • Siirretty varaus palaa tilaan Odottaa, kunnes se vahvistetaan uudelleen.

Aiheeseen liittyvät ohjeet

Aloita ilmaiseksi Koti