Vælg, hvem opkaldere stilles om til

Bestem, hvem der ringes til, når en opkalder i åbningstiden beder din AI-agent om en person.

Hvor du finder det

»Indstillinger« › »Telefonlinjer« › »Indstillinger« › »Hvem der stilles videre til, når den, der ringer, beder om en person« (eller trin 5 i »Opsætningsguide«)

Åbn denne skærm
Skærmen Vælg, hvem opkaldere stilles om til på en computer

Trin

  1. Åbn »Indstillinger« › »Telefonlinjer«, og tryk på »Indstillinger« på linjen.
  2. Under »Hvem der stilles videre til, når den, der ringer, beder om en person« markerer du de »Medlemmer« og »Gemte numre«, der skal ringes til.
  3. Angiv eventuelt et »Eksternt nummer«, for eksempel en mobil.
  4. Angiv »Ring i (sekunder)«: hvor længe der ringes, før opkalderen kan lægge en besked.
  5. Tryk på »Gem«.

Indstillinger på denne skærm

IndstillingHvad den gørStandard
»Medlemmer«Medlemmer af jeres organisation, der skal ringes til. Alle valgte ringer samtidig.Ingen
»Gemte numre«Numre, der er gemt til denne linje, som skal ringes til.Ingen
»Eksternt nummer«Ét telefonnummer mere uden for jeres organisation, der skal ringes til.Tom
»Ring i (sekunder)«Hvor længe der ringes, før der opgives: 10 til 600 sekunder.20

Fejlfinding

»Dette nummer kan ikke bruges til viderestilling (der ringes aldrig til nødopkalds-, teleservice- eller specialnumre).«

Angiv et almindeligt fastnet- eller mobilnummer.

»Viderestillinger kan kun ringe til numre i Japan. International viderestilling er slået fra for din organisation.«

Brug et nummer i Japan, eller spørg CallDesk om international viderestilling.

»Vælg kun medlemmer af denne organisation.«

Kun jeres egen organisations medlemmer kan vælges. Genindlæs siden, og vælg igen.

Tip

  • Uden for åbningstiden, eller hvis ingen er valgt, siger din AI-agent, at ingen kan komme til telefonen lige nu, og fortsætter med at hjælpe.
  • Når der er angivet viderestillingsmål (foldet sammen under »Avanceret: viderestillingsmål efter tidspunkt«), bruger AI'en dem i stedet for denne liste. Linjen under dette kort siger altid, hvad der bruges.

Godt at vide

  • Kun ejere, administratorer og ledere kan ændre det.

Relaterede vejledninger

Kom gratis i gang Hjem